BUM - Ništa od Nemca, Barsa plaća klauzulu i već zna Ćavijevu zamenu? Aminovao i Pep?!

Autor: Milovan Longinov
subota 17.02.2024.
12:32
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je gotovo.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Jirgen Klop je bio nemoguća misija za leto 2024. godine, Hansi Flik izgleda nije po ukusu celokupne uprave Barselone, ali jeste - Roberto De Zerbi! 

Pouzdani novinar Havi Migel upravo je lansirao ekskluzivnu informaciju da su Đoan Laporta i sportski direktor Deko dali "zeleno" svetlo i da će Italijan biti novi trener Barselone.

Uslov je samo jedan - Barselona mora da plati 10 miliona evra koliko iznosi De Zerbijeva otkupna klauzula. Predstavnici italijanskog trenera boravili su ove nedelje u Barseloni, a sa Dekom i Laportom su vodili pregovore koji su trajali više od tri sata.

Na ovom sastanku su u Barseloni shvatili da je De Zerbi najbolja opcija u ovom trenutku.

Italijan forsira fudbal koji Barselona voli - napadački, uz posed lopte i visoki presing, koji je često delovao raštimovano pod Ćavijevom palicom ove sezone. Čak je i Pep Gvardiola pozdravio ovaj potez, jer je u nekoliko navrata isticao da De Zerbijev Brajton igra najlepši fudbal u Premijer ligi.

"Nijedan klub u Premijer ligi, pa ni u Evropi nema tako organizovan svaki napad od golmana do poslednje trećine terena. De Zerbi radi maestralan posao i spreman je za veliki klub", rekao je jesenas Gvardiola.  

De Zerbi je već rekao "DA", Brajton mu neće praviti problem, ali kada Barselona plati 10 miliona evra.

Hansi Flik po svemu sudeći ostaje opcija da se vrati u Bajern Minhen, ukoliko Tomas Tuhel dobije otkaz na kraju sezone. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke