BUM! Pep možda promeni posao, ne i zemlju, konačna odluka uskoro!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 14.10.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Krenuli su!

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

FA kreće svim silama da ubedi Pepa Gvardiolu da narednog leta preuzme klupu engleske reprezentacije!

Ovu vest danas je potvrdio ugledni Tajms, čime je potvrdio prethodne glasine ostalih engleskih medija.

Navodno, neformalni razgovori sa Pepom su već obavljeni, kako bi ispitali da li Gvardiola uopšte razmatra opciju da postane selektor. 

Ono što je veoma važna informacija jeste da Pep neće odugovlačiti iz poštovanja prema Mančester sitiju, te da će bi već u narednim nedeljama mogao da ih obavesti o svojoj odluci.

Uprava Mančester sitija želi da produži ugovor sa Gvardiolom, pošto mu trenutni ističe na kraju sezone. Ukoliko Katalonac odluči da ga ne potpiše, uskoro će to i saopštiti kako bi klub imao dovoljno vremena da do leta pronađe njegovu zamenu.

Ne treba zaboraviti da je direktor Ćiki Begiristajn odlučio da napusti Siti na kraju ove sezone, te su mnogi upravo to videli i kao prvi znak da je to i početak Pepovog kraja na "Etihadu". 

Zanimljivo je i to da se Pep prošle sedmice sastao sa vlasnicima kluba u Abu Dabiju, ali ovaj susret navodno nije imao nikakve veze sa pregovorima, već je morao da ode iz komercijalnih razloga. Ipak, tom prilikom je poručio da neće odugovlačiti o svojoj konačnoj odluci.

Ukoliko Pep zaista saopšti Sitiju da neće potpisati novi ugovor, sve bi moglo da se odvije munjevitom brzinom, jer bi to značilo da je zaista zainteresovan da preuzme Englesku, što je sigurno i najteži selektorski posao na svetu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke