Bum - Ronaldo rekao "DA", da li će ovo biti najjači tim u kom je ikada igrao?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 26.08.2021.
17:15
Izvor: Sportske.net

Uskoro konačan rasplet, ali još uvek nije gotovo.

EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je postigao lične uslove sa Mančester Sitijem i oni neće predstavljati problem niti kočiti potencijalni transfer.

Siti je sada ipak zainteresovan, u nedostatku opcija, jer Hari Kejn ostaje, baš kao i Robert Levandovski, Haland je preskup, ostao je Ronaldo i to na sniženju. 

Pouzdani izvori otkrivaju da pregovori danas napreduje daleko više nego dan ranije, da je sve već u poodmakloj fazi i da je preostalo još da Juventus prihvati obeštećenje koje će ponuditi Siti.

Žorž Mendeš zna koji su uslovi pod kojim Ronaldo može u Siti, Juventus neće da ga pusti besplatno, ali isto tako sada sve strane znaju da Portugalac ima izrazitu želju da ode. 

Juventus želi da izvuče maksimum iz ove situacije, dok je Siti opušteniji u pregovorima, jer "građani" imaju stav da mogu i ne moraju da kupe napadača, kada već nisu uspeli Kejna. 

No, ukoliko Ronaldo zaista dođe na "Etihad" što je svima pre nekoliko dana bilo nezamislivo, to bi verovatno bio jedan od jačih timova u kojima je  Portugalac nastupao. Sećamo se sigurno zlatnog doba u Mančester Junajtedu sa Rijom, Nemanjom, Gigsom, Skolsom, Runijem, Tevezom, a kasnije i Zidanovog Reala koji je osvojio tri uzastopne Lige šampiona. 

Juventusov nijedan tim ipak ne može da parira najboljima u kojima je Ronaldo igrao, ali zato Sitijev može definitivno. Ronalda bi čekala uloga "devetke", u formaciji 4-3-3 sa De Brujneom i Grilišom kao pakerima, Sterlingom ili Fodenom, Marezom po bokovima, Siti bi izgledao ubitačno.

Da li je ovo jedan od najjačih timova za koji je Ronaldo nastupao u karijeri?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke