BUM - Tomas Tuhel pred senzacionalnim povratkom!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 20.02.2023.
21:40
Izvor: Sportske.net

Kako bi ovo odjeknulo!

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Pari Sen Žermen i Tomas Tuhel, ponovo!

Ovo je vest dana koja stiže iz Francuske i širi se munjevitom brzinom, a navodno glasi - PSŽ je spreman da prizna svoju grešku i vrati Tomasa Tuhela!

Takođe, ni Nemac nije imun na ovaj poziv, ali je želeo garancije i zaštitu od "snage svlačionice" odnosno da se bavi isključivo trenerskim poslom. 

Svestan je i Tuhel kakve je klanove i zatekao i ostavio u Parizu, ali za njega je najvažnija jedna vest - da tu više nije Leonardo, bivši sportski direktor sa kojim je i zaratio i koji je bio glavni zagovornik njegovog odlaska. 

Ipak, Leonardo se nije proslavio svojim izborom koji je bio Maurusio Poketino. Argentinac je takođe imao problem da održi mir u svlačionici i među klanovima koji su i dalje prisutni. 

Što se tiče Tuhela, pouzdani izvori pišu da je on željan posla u nekom od velikih klubova, da želi da se bori za trofeje, a ovaj tim Pari Sen Žermena mu svakako to omogućuje. 

I za kraj ćemo podsetiti da je Tuhel na sličan način preuzeo Čelsi, u januaru mesecu i da je potom u junu osvojio Ligu šampiona. Da li je tako nešto moguće da uradi i sa Pari Sen Žermenom? Doduše, male su šanse da zameni Galtijea pre revanša sa Bajernom, ali daleko je osmi mart, makar u Parizu, gde nikada nije mirno...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke