Bum - Zidan dobio ponudu koju je čekao, spremni za veliki povratak?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 19.02.2024.
21:10
Izvor: Sportske.net

Ovo je već ozbiljna priča.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Fudbalski klub Bajern Minhen neće otpustiti Tomasa Tuhela do kraja sezone, ali je na leto rastanak veoma moguć, a ukoliko dođe do rastanka - Zinedin Zidan će biti prva opcija! 

Ovu vest plasirao je Florijan Pletenberg, koji važi za jednog od najpouzdanijih izvora iz Nemačke. On tvrdi da je Tuhelova pozicija sigurna do kraja sezone, ali da će na leto uprava ozbiljno razmatrati o njegovom statusu. 

On je otkrio da je Zinedin Zidan ozbiljan kandidat koji ima najveću podršku celokupne uprave. Osim toga, on je momentalno dostupan, pošto je bez posla od kako je napustio Real Madrid. 

U Bajernu izuzetno cene Zidanovo trenersko umeće, kao i iskustvo u vođenju velikog kluba, pošto je sa Realom osvojio sve moguće trofeje. 

Zidan je želeo da preuzme francusku reprezentaciju, ali je Didije Dešan dobio novi ugovor pošto je stigao do novog finala Mundijala, tako da je ta opcija propala.

Zidana su mnogi povezivali i sa Juventusom, ali nikada nije došlo do konkretnih pregovora, dok je Francuz lično odbio da ode u Premijer ligu, iz koje su ga zvali Mančester junajted i Čelsi. 

Kada se podvuče crta, Zidanu Bajern Minhen zaista zvuči kao dobra i primamljiva opcija, ali da sačekamo leto i nastavak pregovora. 

Inače, Pletenberg je usput otkrio još jednu zanimljivu informaciju o tome da su u Bajernu razmatrali Ole Gunar Solskjera kao privremeno rešenje, do leta, ali su odlučili da Tuhel ostane do kraja tekuće sezone i pokuša da je spasi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke