Bundesliga - Bajern slavio na Vezeru i doneo loše vesti za Krstajića, Grujić požuteo u trijumfu Herte!

Autor: Ivan Cvetković
subota 01.12.2018.
17:24
Izvor: Sportske.net

"Milioneri" i dalje vode kolo u nemačkom šampionatu.

EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN
EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Povezane vesti

Utakmicama od 15.30 nastavljeno je 13. kolo Bundeslige Nemačke u kojem nije bilo previše iznenađenja.

Bajern je opravdao ulogu favorita protiv Verdera u Bremenu gde je ipak slavio nešto teže nego što se očekivalo pošto je utakmica završena pobedom gostiju 2:1. Bavarci su poveli u 20. minutu preko nekadašnjeg fudbalera ekipe iz Bremena Serža Gnabrija koji se najbolje snašao u kaznenom prostoru domaće ekipe. Verder je delovao jako dobro tokom čitavog prvog poluvremena, pa je zasluženo stigao do izjednačenja u 33. minutu kada je Juja Osako koji je iskoristio asistenciju Kruzea i savladao Nojera.

Međutim, čovek koji je zapečatio sudbinu svog bivšeg kluba bio je Gnabri koji je svojim drugim pogotkom u 50. minutu doneo Bajernu sva tri boda. Domaćin je pokušao da izjednači do kraja meča, stvorili su nekoliko opasnih situacija, ali kada je Moisander isključen u drugom minutu nadoknade vremena, bilo je jasno da će ekipa Nike Kovača zabeležiti novi trijumf. Srpski reprezentativac Miloš Veljković bio je zamenjen u 63. minutu zbog povrede što bi možda moglo da zabrine selektora "Orlova" Mladena Krstajića.

Herta je u Hanoveru slavila sa 2:0. Gosti su poveli u 44. minutu golom Džordana Torunarige, da bi trijumf overio neuništivi Vedad Ibišević u 73. minutu meča. Reprezentativac Srbije Marko Grujić odigrao je čitav meč za ekipu Herte, a zaradio je žuti karton u 58. minutu.

Borusija Dortmund je na svom terenu uspela da zabeleži novu pobedu pošto je savladala Frajburg sa 2:0. Bolju igru "Milionera" materijalizovao je Marko Rojs sa penala u 40. minutu meča, da bi trijumf overio Pako Alkaser u prvom minutu nadoknade vremena.

Štutgart je uspeo da zabeleži vrlo bitnu pobedu protiv Augzburga u borbi za opstanak, bilo je 1:0, a čovek odluke je Anastasios Donis koji je golom u 39. minutu doneo sva tri boda "Švabama".
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Saturday, 01.12.2018
19:05

🔴⚪🔴⚪

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.12.2018
18:31

Neka zove Subotica! Gajic, Ivanovic, Subotic i Sulejmani, oni zasluzuju poziv!