Bundesliga - Srbin u timu kola!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.02.2016.
10:48
Izvor: Sportske.net

Vodeći sportski list u Nemačkoj uvrstio je srpskog internacionalca iz redova Štutgarta u idealan tim 19. kola nemačke Bundeslige.

vfb.de
vfb.de

Povezane vesti

Fudbaleri Štutgarta u subotu su upisali treću vezanu pobedu u Bundesligi čime su nastavili beg iz opasne zone. "Švabe" su na domaćem terenu bile bolje od Hamburga (2:1) pa sada zauzimaju 15. poziciju na tabeli.

Jedan od najzaslužnijih za nešto bolje rezultate Štutgarta u poslednjem periodu svakako je i naš Filip Kostić koji iz kola u kolo beleži odlične partije u klubu sa juga Nemačke.

Kragujevčanin je za vikend upisao asistenciju za gol što čini jako često, a podsećamo da je pre dva kola postigao gol u pobedi "Švaba" nad Volfsburgom.

Dobra partija Filipa Kostića u meču sa Hamburgom nije prošla neopaženo u nemačkim medijima, pa je tako najugledniji sportski list "Kiker" uvrstio Srbina u tim kola.

Prvotimac Štutgarta našao se u društvu sa Robertom Levandovskim i Pjerom-Emerikom Obamejangom, a evo kako izgleda "Kikerov" izbor kada se radi o najboljem timu 19. kola u Bundesligi.

Tim kola

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke