Bundesliga - Srpska rapsodija u Bilefeldu, Kostić i Jović maltretirali Arminiju! Majnc šokirao "bikove", poraz Leverkuzena!

Autor: Ivan Cvetković
subota 23.01.2021.
17:25
Izvor: Sportske.net

Zapažene partije reprezentativaca Srbije.

EPA-EFE/Maja Hitij
EPA-EFE/Maja Hitij

Povezane vesti

U terminu od 15.30 odigrano je pet utakmica 18. kola nemačke Bundeslige koje su obeležili i reprezentativci Srbije Filip Kostić i Luka Jović.

Krilni fudbaler je upisao po gol i asistenciju, a napadač pogodak u ubedljivoj pobedi Ajntrahta nad Arminijom u Bilefeldu 5:1.

Tim iz Frankfurta poveo je u 25. minutu golom Andrea Silve, da bi Kostić dva minuta kasnije sjajnim pogotkom udvostručio prednost svoje ekipe.

Šest minuta nakon gola usledila je i asistencija upravo Andreu Silvi, da bi Kordoba u 36. umanjio zaostatak Arminije.

Drugo poluvreme proteklo je u dominaciji Ajntrahta, u 51. Nilson je postigao autogol, a onda je na scenu stupio Luka Jović.

Pozamljenom igraču Reala trebalo je samo devet minuta po ulasku u igru da ponovo zatrese mrežu rivala, što je njegov treći pogodak u prva dva nastupa po povratku u nekadašnji klub. Na obe utakmice ušao je u drugom poluvremenu.

Majnc je napravio veliko iznenađenje pošto je savladao Lajpcig sa 3:2, domaćin je dva puta uspevao da se vrati u meč, da bi totalni preokret doneo Leandro Bareiro u 50. minutu meča.

Volfsburg je slavio u Leverkuzenu protiv Bajera sa 1:0, a pobede od 2:1 zabeležili su domaćini Augsburg i Frajburg protiv Uniona, odnosno Štutgarta.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke