Bura na "Enfildu" - Vajnaldum odbrusio navijačima, javio se i Karager

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 25.07.2021.
09:21
Izvor: Sportske.net

Ružan rastanak.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Navijači Liverpula očigledno nisu oprostili holandskom fudbaleru Žoržinju Vajnaldumu prelazak u Pariz Sen Žermen, a ovim povodom se oglasio i sam vezista koji nimalo nije bio nežan prema fanovima engleskog velikana.

Vajnaldum je ovog leta napustio "Enfild" posle pet godina i prešao u redove francuskog vicešampiona.

U nedelju uveče kapiten reprezentacije Holandije se oglasio i poslao nimalo prijateljsku poruku navijačima.

"Navijači na stadionu i navijači na društvenim mrežama su dve potpuno različite vrste ljudi. Navijači na stadionu su me uvek podržavali. Na društvenim mrežama, kad god bismo izgubili, na mene bi svalili krivicu", počeo je ispovest holandski vezista.

Otkrio je da je bilo trenutaka kada nije osećao ljubav i poštovanje, ali ne od saigrača i ljudi iz Melvuda, već sa druge strane, aludirajući na "navijače za tastaturama".

Zatim je prešao na detalje u vezi sa time zašto nije produžio ugovor sa Liverpulom.

"Bila je priča da mi je Liverpul poslao ponudu koju nisam prihvatio jer sam želeo više novca, na šta su navijači reagovali tvrdnjom da posle odbijanja novog ugovora neću pružati najbolje partije", naveo je on.

Za kraj je poručio da postoje igrači koji se štede u poslednjoj godini ugovora kako ne bi rizikovali eventualnu povredu, dok kog njega to nije bio slučaj.

Ubrzo je stigao odgovor i od bivšeg fudbalera Liverpula Džejmija Karagera koji je poručio da je ubeđen da je Vajnaldum otišao iz kluba zbog novca, a ne zbog pretnji na društvenim mrežama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke