Bura u najavi, Ronaldo sam bira kada igra, Pirlo nemoćan?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 30.11.2020.
18:04
Izvor: Sportske.net

Portugalac na udaru italijanskih medija?

EPA-EFE/CLAUDIO PER
EPA-EFE/CLAUDIO PER

Povezane vesti

Korijere dela Sera danas je plasirao pomalo bombastičnu poverljivu informaciju iz svlačionice Juventusa - Kristijano Ronaldo sam bira kada će da igra, a kada ne?!

Navodno, iako je najbolji igrač, Ronaldo se ne ponaša uvek kao vođa i lider ekipe. Ronaldo je odmarao protiv Beneventa, a prema nekoliko informacija, to je učinio svojevoljno kako bi bio spreman za Dinamo Kijev u Ligi šampiona, koja mu je važnije takmičenje.

Ovaj list piše da Andrea Pirlo ima problem u komunikaciji sa svojom svlačionicom, da igrači često ne znaju šta treba da rade na terenu, a najviše mu se zamera što nema jasan plan u fazi defanzive.

Takođe, Korijere dela Sera ističe da je Ronaldo svojevoljno odlučio da ne putuje na ovo gostovanje, te da to nije bila odluka stručnog štaba na čelu sa Pirlom.

Očigledno je da Juve ne ume bez Ronalda, na četiri utakmice bez Portugalca, slavili su samo jednom.

Ako je tačno da Ronaldo ovako bira kada će da igra, to bi moglo dodatno da uzburka stanje u klubu.

Juventus u Seriji A zaostaje šest bodova za Milanom, dok će u Ligi šampiona najverovatnije proći kao drugi u grupi, iza Barselone...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Krstin
Tuesday, 01.12.2020
11:47

Poznato je, da milanski list Corriere della Sera voli izmišljati senzacionalne priče na temu Juventusa. Ovo je samo jedna od takvih bajki. Svi dobro znamo, da Ronaldo želi igrati svaki minut svake utakmice.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 01.12.2020
18:47

Samo kad Tutosport ne izmislja o Milanu, ej...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 14.12.2020
15:38

Jos kako pise i o nama. Ja ne kazem da listovi iz drugih gradova ne rade to isto, ali, GdS ume da pise protiv Milana, a to vec nije u redu, slozices se:-D

avatar
Zoran Krstin
Sunday, 13.12.2020
09:30

Tuttosport piše gotovo isključivo o Juventusu i Torinu.

avatar
BlúeBoy84
Monday, 30.11.2020
20:50

Naravno da će sam da bira kada će da igra, a ne da neki tamo trećerazredni trener o tome odllučuje. Šta da se povredio protiv Beneventa pa da propusti priliku da Dinamu daje golove? Osim toga ima samo jedan dat gol protiv Mađara, Morata 5 puta više datih golova u LŠ, a treba pripremiti priču kako bi Juve ispao iz LŠ još u nokaut fazi da im nije NJEGA. 😂😂😂

avatar
Bádr Hari
Monday, 30.11.2020
19:53

idelna prilika da aktiviram svoje brojne profile kao sto su xenon,04,celtik,El pistolero,Inter Milan. :D