Bura u Španiji, igrači Reala (ni)su povređeni?

Autor: Milovan Longinov
utorak 08.10.2024.
20:15
Izvor: Sportske.net

Real Madrid stopirao brojne svoje reprezentativce.

EPA-EFE/Daniel Gonzalez
EPA-EFE/Daniel Gonzalez

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid ima priličnih problema sa "povredama", ali pojedini mediji sumnjaju da su malo "prevarili" nacionalne timove.

Danas je stigla vest da je i Eder Militao lakše povređen, te da će pauzirati 10 dana i da će ostati u Madridu i neće igrati za Brazil.

Prethodno je Didije Dešan izostavio Kilijana Embapea i javno rekao da je to zbog lakše povrede, nakon čega je Francuz nastupio na dve utakmice u razmaku od četiri dana, protiv Lila i Viljareala. 

Za kraj, tu je i Vinisijus Žunior, koji je zadobio lakšu povredu ramena zbog koje će takođe odmoriti tokom ove pauze i biće spreman za duele sa Borusijom Dortmund i Barselonom do kraja oktobra. 

Ozbiljnije je povređen Dani Karvahal koji bi mogao da pauzira i do godinu dana, dok se David Alaba i dalje oporavlja od teške povrede ligamenata kolena. Braim Dijaz je takođe van stroja i njegov povratak očekuje se za nekoliko nedelja.

Srećom po Anćelotija, odmah posle pauze biće u top formi i Vinisijus, i Embape, a najverovatnije i Militao, koji će ovu pauzu iskoristiti da saniraju lakše povrede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke