Burna noć na Nou Kampu posle poraza od Bajerna, Laporta broji Kumanu poslednje dane?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 15.09.2021.
08:33
Izvor: Sportske.net

Ili pak, samo upozorenje?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Gledajući duel između Barselone i Bajerna, jasno je vidljiva bila razlika u klasi između dva tima.

I nije samo Mesi, u igri Barse već dugo "škripi", a navijači ne gledaju blagonaklono na izjavu Ronalda Kumana posle poraza.

Katalonski mediji pišu da je predsednik kluba Đoan Laporta, zajedno sa svojim saradnicima, odmah po završetku utakmice zakazao sastanak sa holandskim trenerom.

U nimalo prijatnom razgovoru ostali su do dva sata posle ponoći, Laporta je jasno stavio do znanja Kumanu da treći uzastopni poraz kod kuće u Ligi šampiona nije nešto što se toleriše.

Odmah po povratku na čelo kluba, mnogi su očekivali da Laporta smeni trenera kojeg je dovela prethodna uprava, ali mu je pružio još jednu šansu, pre svega zbog statusa koji Kuman ima kao bivši igrač Barse.

Nije tajna da prvi čovek "blaugrane" vidi Ćavija na klupi prvog tima, Španac je svojevremeno odbio takvu mogućnost istakavši da nije spreman, ali posle nešto više od dve godine iskustva na klupi Al Sada stekao je određeno iskustvo.

Barsina legenda nije želela da "minira" Kumana, ali je jasno da su njegovi dani na Nou Kampu odbrojani i da će na kraju sezone napustiti klub.

Možda i ranije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke