Burno u Totenhemu, Konte pred otkazom!?

Autor: Aleksandar Golubović
petak 25.02.2022.
10:51
Izvor: Sportske.net

Platiće cenu (pre)dugačkog jezika.

 NEIL HALL
NEIL HALL

Povezane vesti

Totenhem je u tri dana prešao put od sjaja do očaja. Glamurozna pobeda protiv Mančester sitija za vikend, anulirana je sramnim porazom od Barnlija u sredu uveče, što je temperamentnog Antonija Kontea nateralo da u afektu svašta izrekne.

U četvrtak ujutru smo preneli da je trofejni stručnjak otišao toliko daleko da je ponudio ostavku, ukoliko je problem u njemu, a bujica teških reči primorala je vlasnika kluba Danijela Livija da sazove sastanak sa Italijanom.

Konte se suočava sa prekretnicom u sezoni, a sve reči koje je javno izrekao moraće oči u oči da objasni Liviju, saznaje britanski Atletik.

Pitaju se i igrači, koji su oduševljeni načinom na koji Konte vodi tim i ne bi im bilo svejedno da drugi put ove sezone ostanu bez trenera.

Prema saznanjima Fabricija Romana, Konte neće odstupati od svojih ideja o kojima je pričao još početkom novembra kada je stigao u klub, a sada je da Liviju i Totenhemu da mu pruže garancije i odgovor.

Totenhem je posle poraza od Barnlija na čak sedam bodova manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona, a već u subotu ga očekuje gostovanje u Lidsu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke