Buskets i Alba neće se jedini oprostiti danas od navijača?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 28.05.2023.
15:15
Izvor: Sportske.net

Ko bi još mogao da ode?

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone danas dočekuju Majorku, što će biti i prilika da se navijači oproste od kapitena Serhija Busketsa i Đordija Albe.

Ujedno, ovo je i poslednji meč na "Kamp nou", sve do novembra 2024. godine do kada će trajati potpuna rekonstrukcija najvećeg stadiona u Evropi. 

Prema pojedinim izvorima, današnji meč na "Kamp nou" neće biti poslednji samo za Busktesa i Albu, već i za trio - Frank Kesi, Feran Tores i Ansu Fati. 

Oni imaju najveće šanse da odu tokom leta, jer je Barsi potreban novac, kao i kvalitetniji igrači u rotaciji. Kesija prati Inter, Fatiju će Žorž Mendeš sigurno naći dobar klub, dok je Feran Tores na ceni u La Ligi, ali i u Premijer ligi. 

Barsin plan odavno se zna - povratak Lea Mesija, uz još dva besplatna transfera Injiga Martineza i Ilkaja Gundogana bi bio savršen početak letnjeg prelaznog roka.

Ako to Barsa uspe da izvede, prodajom pomenutog trija, Katalonci bi krenuli i po Martina Zubimendija ili Džošuu Kimiha, kao i Žoaa Kansela, čime bi prelazni rok bio zatvoren. 

Sve u svemu, večeras od 19.00 sledi spektakl i oproštaj od legendi kluba, a ujedno je izvesno da će duel sa Majorkom biti poslednji na "Kamp nou" za barem dvojicu ili trojicu igrača. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke