Busketsu dani odbrojani, Barsa mu već našla zamenu

Autor: Nemanja Veljković
sreda 19.10.2022.
21:30
Izvor: Sportske.net

Barsa otpisala španskog reprezentativca.

Twitter ACN
Twitter ACN

Povezane vesti

Čini se da je nedavni nastup u ''El Klasiku'' bio odlučujući za upravu Barselone da kaže zbogom svom dugogodišnjem igraču Serhiju Busketsu u januarskom prelaznom roku.

Čelnici katalonskog kluba uveliko su u potrazi za njegovom zamenom, pa se brojni vezni igrači povezuju sa dolaskom na ''Kamp Nou'', poput Rubena Neveša, Žoržinja, Ngoloa Kantela i Jurija Tilemansa.

Međutim, naslednik Busketsa mogao bi da bude fudbaler koji ne igra u ligama ''petice'', a mediji prenose da se radi o dvadesetčetvorogodišnjem igraču PSV-a Ibrahimu Sangareu.

Talentovani fudbaler Obale Slovonače stigao je u holandsku ligu 2020. godine i impresionirao mnoge svojim partijama prošle sezone za tim pod vođstvom Rodžera Šmita. Ovog leta klub iz Ajndhovena preuzeo je Rud Van Nistelroj, a Sangare je produžio ugovor do 2027. godine.

S obzirom na to da je bio povezivan i sa prelaskom u Premijer ligu i da su se pominjale ponude od oko 46 miliona evra ostaje da se vidi koliko je Barsa spremna da izdvoji novca na njegovo dovođenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke