Ćavi čekao poslednji dan za zeleno svetlo i dobio ga je, ovo je plan za PSŽ!

Autor: Milovan Longinov
sreda 10.04.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Može li ovaj tim da pregrmi "Park prinčeva"?

EPA-EFE/TERESA SUAREZ
EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone igraju četvrtfinale Lige šampiona nakon četiri godine, a Ćavi Ernandes neće imati nimalo lak zadatak protiv Luisa Enrikea.

PSŽ je svakako favorit, pre tri godine Parižani su razbili Barsu u osmini finala LŠ ukupnim rezultatom 5:2, mada je od tada Barselona zaista napredovala i nije za poređenje. 

Ćavi je na poslednjem treningu od lekarskog tima dobio lepe vesti, Andreas Kristensen se osećao veoma dobro i potpuno je spreman da zaigra zadnjeg veznog, kao i Frenki de Jong, koji će sa Gundoganom imati zadatak da zaustavi vezni red. 

Ostatak ekipe se zna, čekali su se povratnici De Jong i Kristensen, Rafinja će dobiti šansu ispred Feliksa jer mnogo više igra u oba smera, odnosno odgovorniji je u defanzivi, iako će morati da prihvati levu stranu terena. Lamin Jamal je nezamenjiv na desnoj i najopasniji je igrač Barselone, ma koliko to smešno zvučalo. 

Arauho i Kunde će imati glavni zadatak da zajedničkim snagama zaustave Kilijana Embapea, uz mladog Kubarsija, još jednog 17-godišnjaka koji će organizovati igru iz poslednje linije, jer je u tome najbolji. 

Za kraj, Kanselo će imati jednako težak zadatak da zaustavi Osmana Dembelea, koji će prvi put igrati protiv Barselone u kojoj je proveo šest godina.

Dakle, Ćavijev tim bi ukoliko ne bude promena u poslednji čas trebalo da izgleda ovako: 

Ter-Štegen, Kunde, Arauho, Kubarsi, Kanselo, Kristensen, De Jong, Gundogan, Jamal, Rafinja, Levandovski.

Meč na "Parku prinčeva" na programu je u 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke