Ćavi nasrnuo na Emerija, ponovo bura u Španiji, razlog isti!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 28.11.2021.
08:33
Izvor: Sportske.net

Treće poluvreme u tunuelu.

EPA-EFE/Domenech Castello
EPA-EFE/Domenech Castello

Povezane vesti

Barselona je upisala tek prvu gostujuću pobedu na veoma teškom gostovanju Viljarealu, ali je imala i sreće. 

Katalonci su slavili rezultatom 3:1 golovima u finišu, ali je utisak da je Viljareal bio bliži pobedi i da nije zaslužio da izgubi. 

Unai Emeri je, naravno, okrivio sudije, smatra da je Đerar Pike igrao rukom u šesnaestercu i da je njegov tim zaslužio čist penal.

S druge strane, već na samom startu utakmice Dani Pareho je nagazio nesportski Busketsa, nije ni gađao loptu, a mnogi veruju da je i tu sudija morao da gleda VAR i pokaže crveni karton.

Loše suđenje izazvalo je tenzije tokom meča, sudija nije imao kontrolu, iako se ponašao kao da je sve potpuno normalno. 

Emeri je na kraju odbio da se rukuje sa Ćavijem, a članovi stručnog štaba dobacili su treneru Barse da je on uticao na sudijske odluke zbog čega je došlo do fizičkog obračuna u tunelu. 

Emeri nije mogao da podnese poraz, i posle utakmice pričao je samo o suđenju.

"Gledao sam prošle nedelje meč Barselona - Espanjol i pomislio sam da ono nije bio penal, ali ga je sudija svirao. Sada nama nisu svirali čist penal. Mislim da ni u Barseloni nisu zadovoljni time da je očigledno da ih sudije guraju", rekao je između ostalog Emeri.

Ćavi je odgovorio da sudije često greše, nekad na štetu jednog, nekad drugog tima.

"Očekivao sam da mi Emeri pruži ruku. Ne razumem njegovo ponašanje. Takve stvari se dešavaju na terenu, ali prestaju kad sudija svira kraj i tada iskažemo poštovanje prema rivalu i rukujemo se. Ne želim da pričam o sudijama, oni imaju težak posao. Ne mogu da sudim da li je bio penal ili ne. Postoji i VAR. Sudije imaju moje veliko poštovanje, jednog dana te oštete, drugog tvog rivala", istakao je Ćavi.

Sve se nastavilo po starom, loše suđenje i dalje je tema u Španiji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke