Ćavi spremio iznenađenje za Inter

Autor: Milovan Longinov
utorak 11.10.2022.
19:00
Izvor: Sportske.net

Trener Barse svestan težine meča.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone igraju prvo od tri finala u grupnoj fazi Lige šampiona.

Nakon dva poraza od Bajerna u Minhenu i Intera u Milanu, Barsa dočekuje iste rivale u naredna dva susreta i želi maksimalnih šest bodova.

Ćavi Ernandes je svestan da je njegova ekipa odigrala ispod očekivanja u nedelju protiv Selte, ali veruje da će ekipa pokazati da svoj kvalitet.

"Znamo da je Inter dobra odbrambena ekipa. Na treninzima naporno radimo kako bismo uvežbali razne taktičke varijante. Ova utakmica će za nas biti kao finale. Nećemo imati prostora za grešku. Nadamo se da će nam navijači pomoći, jer nam je njihova podrška potrebnija više nego ikada. Želimo magičnu noć na "Kamp nou" i da dođemo do velike pobede. Više bih voleo da pobedimo 2:0, nego 1:0", rekao je Ćavi.

On je potvrdio da Žil Kunde neće biti spreman za sutrašnji meč, ali da bi mogao da se oporavi do nedelje i gostovanja Realu. Navodno, Ćavi sprema iznenađenje u formaciji 3-4-3 sa kojom želi da napadne Inter. 

Prvi put bi trebalo da igra kvartet Buskets, De Jong, Pedri i Gavi, ali i trojica napadača. To bi značilo da bi u odbrani mogli da igraju Erik Garsija, Pike i Alonso, bez "vingera". 

Nije isključeno da vezni red zaigra u rombu, Buskets kao zadnji vezni, Gavi i De Jong centralni, a Pedri iza Levandovskog, Dembelea i Rafinje. 

Utakmica meč Barselona - Inter na programu je u sredu u 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke