Ćavi srećan i ponosan, na trojicu najponosniji!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.04.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Barsa je na pravom putu, uveren je Ćavi.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Barselona je napravila veliki korak ka plasmanu u polufinale Lige šampiona sinoćnjom pobedom nad Pari Sen Žermenom u Parizu rezultatom 3:2.

Bio je to sjajan meč koji su obeležili rezultatski preokreti, a posle utakmice trener Barse Ćavi Ernandez je izrazio veliko zadovoljstvo zbog onoga što su prikazali njegovi fudbaleri.

"Velika pobeda na teškom gostovanju u Ligi šampiona. Igrali smo dobro. Dobro smo se branili i dobro smo napadali. Taktički smo jako dobro odigrali. U nastavku su oni promenili dosta igrača, a mi smo odlično čuvali Embapea. Stvarali smo dosta šansi, a Rafinja i Levandovski su napravili razliku. Pedri nam je takođe jako puno pomogao. 

Jako sam srećan i ponosan na moj tim. Srećan sam i zbog Kristensena, zbog trećeg gola. Velika pobeda, ali ovo je tek pola posla. Utakmica u Barseloni će biti teška, PSŽ je jedna od najboljih ekipa na svetu'', izjavio je Ćavi.

Ipak, najponosniji je na Barsinu decu - Jamala, Kubarsija i Fermina Lopeza.

''Na njih moramo biti posebno ponosni. Igrači su koji dolaze iz La Masije i samim tim su još više posvećeni ekipi. Srećan sam jer je ovo jedna nova Barsa. Ekipa je na pravom putu'', rekao je Ćavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke