Ćavijev debi - nije seo na klupu! Neistine o Agueru, i kako je "wonderkid" suspendovan!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 21.11.2021.
09:54
Izvor: Sportske.net

Ćavi dobro prošao na debiju.

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Era Ćavija Ernandeza u Barseloni je počela. 

Španski trener je pobedom započeo svoj boravak na klupi Barselone protiv gradskog rivala Espanjola, daleko od toga da je ekipa oduševila i pamtiće se samo tri boda. 

"Srećan sam, mislim da je zaslužena pobeda. Naš stav je ostao isti do kraja, nismo tu pali. Nismo najbolji što se tiče samopouzdanja, Espanjol nam je zadavao probleme, a sreću smo zaslužili kada su oni dva puta pogađali stativu. Daleko smo od onog pravog, ali imamo dosta utakmica ispred nas. Optimista sam i zašto se ne bismo borili za titulu?", pitao se Ćavi. 

Interesantno, Ćavi praktično nije seo na klupu na utakmici protiv Espanjola, čitav tok meča je davao instrukcije svojim izabranicima. 

Ono o čemu se pričalo juče najviše jeste potencijalni završetak karijere za Serhija Aguera zbog problema sa srcem, o čemu je govorio i Ćavi. 

"Pričao sam sa njim, on je srećan, miran. Ono što se pojavilo u medijima, nije tačno", rekao je Ćavi na spekulacije da je završio karijeru. 

Naredni meč Barselona igra protiv Benfike u utorak, a već je poznato da Ćavi neće moći da računa na mlade igrače, Abde nije registrovan, dok je mladi Ilias Akomah dobio suspenziju u Ligi šampiona za omladince, pa se suspenzija prenosi i na seniorsko takmičenje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke