Ćavijev fudbalski čas u Rijadu, Barsin zlatni dečko srušio prvaka Evrope!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 15.01.2023.
21:53
Izvor: Sportske.net

Real Madrid neprepoznatljiv večeras, zablistao Barsin tinejdžer.

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone savladali su Real Madrid rezultatom 3:1 u finalu Superkupa Španije odigranom u Rijadu.

Izabranici Ćavija održali su pravi fudbalski čas aktuelnom prvaku Evrope i zasluženo podigli trofej zahvaljujući golovima Gavija, Levandovskog i Pedrija.

Posebno se istakao zlatni dečko Barselone Gavi koji je sa dve asistencije i jednim golom direktno odlučio pobednika u El Klasiku.

Mogla je Barsa do vođstva već posle 13 minuta meča kada jeudarac Levandovskog Kurtoa odbranio do stative, da bi u nastavku usledio strahovit nalet Barselone.

Igrao se 33. minut kada je Levandovski proigrao Gavija koji je u maniru najiskusnijih napadača sproveo loptu iza leđa golmana Reala.

Dvanaest minuta kasnije, videli smo obrnutu sliku - Robert Levandovski iskoristio je lepo dodavanje Gavija i udvostručio prednost svoje ekipe pred odlazak na odmor.

Karlo Anćeloti je izmenama pokušao da razmrda svoju ekipu, ušli su Rodrigo i Sebaljos, ali leka za Gavija nije bilo.

Kombinacija izdana Barsine škola Gavi - Pedri bila je dovoljna za treći pogodak, pa je tako Pedri otklonio svaku dilemu oko pitanja pobednika.

Real je stigao do jedinog i utešnog pogotka u trećem minutu nadoknade vremena kada je iz odbijene lopte pogodio Karim Benzema.

Barselona je u Rijadu osvojila svoj 14. pehar Superkupa Španije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke