Ćavijev prst u oko sadašnjoj upravi Barse i jasan stav o svom povratku!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 29.03.2020.
10:41
Izvor: Sportske.net

Kada i kako će se vratiti Ćavi Ernandes u svoju Barselonu?

Beta/AP Photo/Sue Ogrocki
Beta/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Nije pitanje da li će, već kada i pod kojim uslovima će legendarni kapiten Barselone sesti na klupu svog voljenog kluba.

Ćavi ni sam ne želi da krije da je to njegova najveća želja, ali je ponovio da to želi da učini na pravi način.

Indirektno, Ćavijeve reči su zapravo kritika na račun trenutne uprave koja je zimus pokušala "na kvarno" da ga dovede iz Al-Sada. Ćavi je odbio Barsu uz napomenu da želi da sam odlučuje o ekipi i da započne novi projekat od nule.

"Definitivno je moja najveća želja da se vratim u Barsu i uzbuđen sam kada pomislim na to. Ali, to želim da učinim na pravi način, tako što ću započeti projekat od nule i gde će odluke biti samo moje. Ne želim da se iko meša u moj posao, posao struke i trenera", rekao je Ćavi i nastavio:

"Takođe, voleo bih da sarađujem sa ljudima u koje imama poverenje, koji su lojalni i koji su važna imena u istoriji Barse. Pričao o ljudima kao što su Karles Pujol, Đordi Krojf, prvi je bivši kapiten, a drugi ima ogromno iskustvo u poslu i pravi je biznismen. Takođe, njegov otac Johan Krojf je najvažniji čovek u istoriji Barselone. Ako je fudbal religija, onda je Johan Krojf - bog", istakao je Ćavi.

Ćavi je čitavu karijeru proveo u Barsi, pre nego što je pred penziju odlučio da ode u katarski Al-Sad koji mu je ponudio da potom postane i trener prvog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 30.03.2020
00:19

Tako i treba bravo Xavija! Ova uprava se treba smeni i da dodju drugi i razumni ljudi, da bi brca krenula da opet blista, prem da i sad je dobra ali ne blista, zbog ove lopovske uprave!

avatar
Steffmajster
Sunday, 29.03.2020
11:48

Xavi legendo, navijaci reala jos uvek nisu spremni za tvoj povratak! Polako :D