Ćavijeva ispovest, dva puta rekao "NE", kada je vreme za "DA"?

Autor: Milovan Longinov
subota 05.06.2021.
14:10
Izvor: Sportske.net

Reč ima legendarni kapiten.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Legendarni igrač Barselone i sadašnji trener Al-Sada Ćavi Ernandes, otkrio je da je u dva navrata odbio klupu katalonskog kluba.

Tokom prethodnih godinu i po dana Ćavijevo ime se prečesto provlači, ali on tvrdi da ne žuri sa povratkom u voljeni klub.

"Ne žuri mi se u Barselonu. Tek sam produžio ugovor na još dve godine sa Al Sadom. Moj cilj je da napredujem, ovde se osećam odlično i nemam nameru da napuštam Katar. I dalje učim, pravim greške, deo sam jednog predivnog projekta, koji nije vezan samo za Al Sad, već i za Mundijal u Kataru, koji će biti održan sledeće godine i tamo ću imati važnu ulogu", rekao je Ćavi  nastavio:

"Na sreću ili ne, morao sam već dva puta da kažem "ne Barseloni iz različitih razloga - porodičnih i profesionalnih. Naravno da mi to nije bilo nimalo lako jer sam ja navijač Barselone, ali doći će pravi trenutak. Čim sam sleteo u Barselonu, na aerodromu su me svi zapitkivali da li dolazim u Barsu, ali Ronald Kuman je trener i zaslužuje poštovanje. Pravo vreme će doći. Kada me je Barsa zvala, nije bio pravi trenutak, ne želim da žurim i da pogrešim. Ćavi Alonso je nedavno rekao da želi da prati svoj put i da radi na svoj način i ja se pronalazim u njegovim rečima", naglasio je Ćavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke