Ćavijeve smicalice, Dembele i Adama nikada zajedno?

Autor: Milovan Longinov
utorak 22.02.2022.
19:30
Izvor: Sportske.net

Kako Ćavi "lomi" rivale?

EPA-EFE/Manuel Bruque
EPA-EFE/Manuel Bruque

Povezane vesti

Osman Dembele i Adama Traore jesu konkurencija, ali će svaki imati šansu da se dokaže. 

Katalonski mediji danas otkrivaju da Ćavi ima posebne metode da "slomi" svoje rivale i da zbog toga Adama Traore i Osman Dembele i neće igrati u isto vreme na terenu.

Ćavi želi uvek da ima različite profile krilnih igrača na terenu, zato je na tri utakmice počinjao Adama, menjao ga Dembele, a Francuz je prvi put počeo na "Mestalji", kada je Španac ušao sa klupe. 

Ćavijev nezamenjivi u napadu je Feran Tores, koji i dalje traži pravu formu, ali radi ogromne stvari za ekipu svojim kretanjem, otvaranjem prostora i čini napad drugačijim.

Sport piše da Ćavi mora da izabere između Dembelea i Traorea za meč u Napulju, a da Francuz trenutno ima prednost. Takođe, sigurno je da će Adama dobiti šansu u drugom poluvremenu, bez obzira na rezultat. Ako Barsa bude imala prednost, Traore će imati više prostora za kontre, što mu mnogo više odgovara, nego kada njegova ekipa konstantno napada. 

Ne treba zaboraviti da i Dembeleu i Adami ugovori ističu 30. juna, ali da je situacija potpuno drugačija. Dembele je odbio da produži ugovor i postaje slobodan, dok bi Adama učinio sve da dobije bilo kakvu dugoročnu ponudu, nakon što mu istekne pozajmica iz Vulverhemptona. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke