Čeferin o Realu: "Misle da su nekakav elitni klub"

Autor: Mladen Heleta
subota 14.01.2023.
21:45
Izvor: Sportske.net

Predsednik UEFA ne može da oprosti pokušaj formiranja Superlige.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Na platformi "Apple+" uskoro će početi da se prikazuje film "Rat za fudbal". Tema je osnivanje Superlige, zamišljenog super takmičenja najvećih i najbogatijih klubova sveta, koje je direktni konkurent Ligi šampiona. 

U prvom delu serijala glavni sagovornik je predsednik UEFA Aleksandar Čeferin. Španka "Marka" izdvojila je njegove najzanimljivije citate, a u jednom od njih žestoko kritikuje Real Madrid.

"Mnogo je morskih pasa koji plivaju u moru fudbala. Otkad sam prvi put čuo za Superligu, znao sam ko će biti glavni. Jer se već dugo javno žale da klub poput njihovog igra sa manjim klubovima. Oni misle da su nekakav elitni klub koji ne bi trebalo da mari ni za koga, jer su toliko važni da svi treba da im se klanjaju. Oni su Real Madrid i njihov predsednik je Florentino Perez", poručio je Čeferin

Serijal se sastoji od četiri epizode koje bi trebalo da posluže za bolje razumevanje međuodnosa glavnih igrača u međunarodnom fudbalu, a gostuju neki od najpoznatijih protagonista iz sveta ovog sporta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke