Čekajući PL - Hoćete li se kladiti pre početka, ovo su predlozi!

Autor: Nemanja Janošev
petak 16.07.2021.
18:00
Izvor: Sportske.net

Skrećemo pažnju na neke opklade...

Povezane vesti

Manje od mesec dana ostalo je do početka Premijer Lige, čekaju nas nova uzbuđenja tim pre, što kako sada stvari stoje, videćemo navijače na tribinama, za ovaj vikend je već najavljeno ukidanje većine korona restrikcija.

Vaš admiralbet.rs je već izbacio kvote za titulu, ali i razne specijale vezane za plasman na tabeli, na sportske.net kao i obično možete da pratite i najsvežije vesti o transferima, pa ko voli da se kladi pre početka, svakako da to već sada može da uradi.

Bukiji vide Siti kao favorita, kvota je 1.63, Gvardiola je doveo Griliša, najavljuje još pojačanja, ali tvrdi da nema novca za Kejna. Sada je aktuelna varijanta po kojoj bi kapiten Engleske mogao da završi u gradu, ali na "Old Trafordu". Solskjer je realizovao transfer Sanča, čeka i Varana, sada su "Đavoli" na 8.40 i ta kvota bi mogla da bude znatno manja.

Ono što je možda vredno opklade je da će Čelsi uzeti titulu. Izgleda da je Roman Abramovič spreman da napravi najveći britanski transfer u istoriji i dovede Halanda. Evropski prvak će sve snage baciti na titulu, na 5.40 deluju primamljivo. Tolika je kvota na Liverpul koji treba da se sabere nakon loše sezone, doveli su Konatea, ali ipak, biće potrebna veća ulaganja, za sada vlasnici iz Amerike nisu na to spremni. 


Nije samo zanimljiva borba za titulu šampiona, recimo možete da se kladite ko će u top 4, mi predlažemo kao iznenađenje Lester na 5.20. Dve godine im je umaklo četvrto mesto u finišu ali "Lisice" su konstantne, Brendan Rodžers je odbio Totenhem i ostao, pa svakako da veruje u plasman u evropsku elitu. 

Postoji i opklada da će Lester biti u top 6, kvota je 1.93, ali nas zanima recimo može li Marselo Bijelsa sa Lidsom na kvotu 5.60 da izbori Evropu. Da će Jorkširci biti u prvoj polovini tabele kvota je 1.82, to se čini izvesnim, doveli su već Firpa iz Barselone Andrea Radrizani najavljuje nova pojačanja.

Nudimo vam i opklade za najbolji londonski klub, gde je Čelsi veliki favorit na 1.35, ali recimo da je kada su ove opklade u pitanju pre sezone, bolje juriti velike kvote. Ako pričamo o ispadanju, najveći kadnidati su timovi koji su ušli iz Čempionšipa, ali recimo Kristal Palas na 2.90 sa novim trenerom Vierom deluje kao tim koji bi mogao da ima problema. 

I to nije sve, možete da se kladite na duele klubova, ali i recimo ko će biti najbolji plasirani tim iz Midlensa, po nama Lester je bolji od Vile i Vulverhemtona, kvota je 1.65. 

Ovo su samo neka početna razmišljanja, jasno kvote će se menjati, pratićemo i ostale lige, ali i dešavanja na "berzi" kada je u pitanju promena timova, transferi, forma u pripremnom periodu, pa budite spremni da brzo reagujete. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke