LK - "Čekićari" maksimalni, Nica "odigrala" za Partizan

Autor: Stefan Matić
četvrtak 03.11.2022.
22:55
Izvor: Sportske.net

Viljareal ponižen u Poljskoj.

EPA-EFE/ROBERT GHEMENT
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Grupa B

FCSB - Vest Hem 0:3

"Čekićari" su bili i više nego ubedljivi u Bukureštu. Mojesov tim je održao maksimalni učinak, Vest Hem sa maksimalnih 18 bodova nastavlja dalje takmičenje. 

Englezi su pretili preko Fornalsa i Mubame u prvih pola sata, da bi Fornals bio taj koji je otključao bravu Rumuna sjajnim golom u 40. minutu. U nastavku, demonstriranje snage. Dava pogađa sopstvenu mrežu za prednost od 2:0 za goste od 56. minuta, da bi Fornals došao do svog drugog gola večeras samo desetak minuta kasnije. Precizan šut Španca to je 3:0 za goste.

Silkeborg - Anderleht 0:2

Danci su bili u pol-poziciji sa drugo mesto u grupi B, ali Belgijanci su pružali bolju igru od starta. Anderleht dolazi do prednosti od 1:0, Refaelov kruniše jednu sjajnu akciju u 20. minutu. Samo šest minuta kasnije smo videli razočaravajući start Klingea koji dobija direktan crveni karton i ostavlja Silkeborg sa igračem manje. Anderleht je mogao do 2:0 u završnici prvog dela igre, ipak Refaelov nije bio precizan kao prvi put. Raman u nadoknadi postavlja konačnih 2:0 za gost ei njihov plasman dalje.

Grupa C 

Hapoel Ber Ševa - Austrija 4:0

Izraelci su bili veoma ubedljivi protiv demotivisanih Austrijanaca, ali džabe. Hapoel je slavio sa 4:0. Domaćin je poveo sa 1:0 u 30. minutu preko Jehezkela, samo tri minuta kasnije Safuri pogađa za 2:0. U nastavku sličan scenario. Izraelci napadaju i postižu golove. Šehter povisuje na 3:0 u 63. minutu, samo tri minuta posle ulaska na teren. Konačnih 4:0 postavlja Handl autogolom u 73. minutu, ali bez velike nagrade za Izraelce pošto je Leh u drugom meču ove grupe slavio nad Viljarealom. 

Leh - Viljareal 3:0

Setijen nikako da dođe do prve pobede od kad je preuzeo "žutu podmornicu". Poljski tim daleko precizniji večeras, iako su Španci bili ti koji su dominirali u posedu. Velde donosi prednost domaćem timu, igrao se 27. minut. Poljaci su završili posao vrlo brzo u nastavku, Skoras pogađa za 2:0 u 51. minutu. Isti igrač overava tri boda i plasman u narednu fazu takmičenja svojim pogotkom u 77. minutu za 3:0 za Leh. 

Grupa D 

Keln - Nica 2:2

Francuzi su bili furiozni u završetku prvog dela igre. Labord i Brahimi su pogodili u 40. i 43. minutu za 2:0 pre odlaska na pauzu. Delovalo je da će gosti lagano stići do tri boda, ali Huseinbašić već u 48. minutu smanjuje na 2:1 posle asistencije Pedersena. Momak sa poreklom iz BiH-a, potom asistira za 2:2 - Duda izjednačuje u 60. minutu i za nadu Nemaca u slučaju kiksa Partizana. 

Partizan - Slovacko OVDE

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke