Cela Španija bruji - detalji sukoba Monćija i Mesija posle meča

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 04.03.2021.
17:00
Izvor: Sportske.net

Srećom nije došlo do fizičkog sukoba.

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

Velika tenizija viđena je nakon meča između Barselone i Sevilje u revanšu polufinala Kupa kralja, koji je katalonski klub nakon produžetaka rešio u svoju korist.

Sevilja je u sredu uveče branila dva gola prednosti, ali su izabranici Ronalda Kumana najpre izborili produžetke, a zatim i prolaz golom Martina Brejtvejta ukupnih rezultatom 3:2.

Kako prenosi Kadena Ser, tenzija je eskalirala u tunelu nakon utakmice kada su se predsednik Sevilje Pepe Kastro i direktor Monći našli u verebalnom okršaju sa prvotimcima Barselone.

Tada je spomenuti dvojac iz Sevilje dobacio Mesiju da Barselona uvek pobeđuje na isti način, aludirajući na nedosuđen penal Sevilji nakon sporne situacije u kojoj se čini da Klemen Lengle nije igrao rukom.

Argentinac nije ostao nedorečen pa ih je ispratio rečima: "Idete kući topli...".

Srećom, na ovom se sve završilo, iako je delovalo da je i fizički sukob neizbežan.

Podsetimo, Monći je od subote trn u oku navijačima Barselone pošto je nakon ligaškog poraza nazvao Ronalda Kumana plačljivcem.

Barselona je tako drugi put za pet dana slavila protiv tima iz Andaluzije, a u finalu će igrati protiv boljeg iz duela između Atletik Bilbaa i Levantea.

Ova dva tima odigraće večeras revanš u Valensiji, a blagu prednost imaće domaći tim koji je iz Baskije doneo 1:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Friday, 05.03.2021
13:36

Iz nekog razloga igrači Sevilje su bili previše nervozni od samih početaka utakmica koje su izgubili, za razliku od one koju su dobili, i tu bi trebalo da traže razloge poraza. Što se suđenja tiče nije Mingeza napravio faul za penal, a Lengle jeste igrao rukom, ali je u obe situacije sudija ispravno reagovao poštujući fudbalska pravila. U prvom slučaju bilo je kontakta, dakle opravdan penal, u drugom lopta je najpre Lenglea pogodila u grudi pa se odbila do ruke koju je još i vraćao ka telu, dakle nije penal i ne vidim šta je tu sporno? Čak je sudija dopustio i oštriju igru, uz vrlo ujednačen kriterijum što se tiče faulova i kartona, a oštrija igra uvek više odgovara timu koji se brani.

avatar
Šicko
Thursday, 04.03.2021
17:15

Barcelona je upravo protiv Seville teško pokradena u prvoj utakmici kada je na Albi sviran faul van 16erca, a bio je penal. Ja ne znam po kojoj logici je bilo ono van 16erca