Debitanta Feliksa čeka dugo "hlađenje", Vinisijus kao Mitar, Fulam preskočio i Liverpul!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 12.01.2023.
22:57
Izvor: Sportske.net

"Plavci" ponovo očajni.

EPA-EFE/Vince Mignott
EPA-EFE/Vince Mignott

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija doživeli su novi neuspeh u Premijer ligi, pošto su večeras izgubili u gostima od ekipe Fulama rezultatom 2:1 u zaostalom meču Premijer lige. 

Fulam je potpuno zasluženo došao do nove velike pobede i sa ova tri osvojena boda preskočio je čak i Liverpul i sada je šesti na tabeli, dok je očajni Čelsi sada tek 10. i teško da će se domoći i Evrope, a kamoli Lige šampiona.

Grejem Poter je odlučio da odmah u vatru ubaci novajliju Žoaa Feliksa, ali Portugalac neće po dobrom pamtiti debi u Premijer ligi, pošto je u 60. minutu zbog preoštrog starta i sigurno ga čeka nekoliko mečeva suspenzije! Pogledajte tu situaciju OVDE.

Čelsi ponovo nije bio na svom nivou, a od početka se videlo da je samo pitanje vremena kada će Čaloba koštati "plavce". U 25. minutu lopta je došla na levi bok do Vilijana, koji je zalomio u sredinu, šutirao, a njegov udarac zakačio je Čalobu i od stative prevario Kepu za 1:0. 

Čelsi je uspeo da izjednači odmah na startu drugog poluvremena, Maunt je iz prekida sa strane pogodio stativu, a na odbijenu je naleteo Kulibali i pogodio za 1:1.

Onda su usledile nove muke za Čelsi - Zakarija je morao da napusti teren zbog povrede, a potom je posle pet minuta i Feliks zaradio direktan crveni karton. 

Fulam je brojčanu prednost umeo da iskoristi, u 71. minutu Pereira je pronašao Karlosa Vinisijusa, koji je u stilu Aleksandra Mitrovića savladao Kepu za 2:1.

U finišu je Kai Haverc imao solidan pokušaj, ali to je bilo sve, Čelsi je upisao novi poraz, a Fulam slavi veliku pobedu i bez najboljeg strelca i igrača - Aleksandra Mitrovića. 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke