Čelsi bez milosti, ovo će zaboleti "pevce"!

Autor: Stefan Matić
petak 20.12.2019.
23:23
Izvor: Sportske.net

Za vikend imamo i veliki londonski derbi.

Beta/Anthony Devlin/PA via AP
Beta/Anthony Devlin/PA via AP

Povezane vesti

Kreće čuveni praznični period Premijer lige, što znači da ćemo utakmice najbolje engleske lige moći da gledamo i vikendom, ali i tokom nedelje.

Čelsi u jednoj nedelji ima dva velika londonska derbija. Prvo za dva dana idu na noge Murinjovom Totenhemu da bi naredne nedelje igrali i sa "tobdžijama" koje je preuzeo Arteta. Nema sumnje da nas čekaju zanimljivi dueli, ljudi u marketing sektoru "plavaca" su rešili da začine malo stvari.

Na njihovoj zvaničnoj stranici je izašla najava za duel sa Totenhemom, glavna uloga je pripala Vilijanu koji je 2013. godine maltene bio ozvaničen kao novi igrač "pevaca", ali su čelnici Čelsija u svom maniru preoteli posao.

Za sada bez odgovora iz severnog Londona.  


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The KING(is back)
Saturday, 21.12.2019
12:17

Totenhem je mali klub, ovo nije derbi....

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 21.12.2019
10:53

Nije bas neko bockanje jer tu su i Jorginho i Pulisic.Kada se sve sagleda Willian je izgradio solidnu karjeru u Celziju i osvojio je neke trofeje ali ono sto je cinjenica da potencijal kojeg je imao kada je doveden iz Sahtara nije u potpunosti pokazao, mogao je i morao bolje u Celziju jednostavno sem brzine i eksplozivnosti on nikakvu tehniku vecu nije pokazao .

avatar
NikkiCFC
Saturday, 21.12.2019
02:43

Arsenal i Tottenham ce uvek biti male komsije!!!