Čelsi bi da "ubije" cenu Viktora Osimena, Konteu stiže miljenik i italijanski biser?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 07.07.2024.
10:46
Izvor: Sportske.net

Engleski velikan želi napadača koji odmah može napraviti razliku.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Fudbaler Napolija Viktor Osimen i dalje je velika želja Čelsija koji ne odustaje od angažovanja 25-godišnjeg napadača.

"Plavcima" je pod hitno potreban centarfor koji može da garantuje određeni broj golova, pa su sada krenuli u veliku ofanzivu na potpis Nigerijca koja neće biti nimalo lako.

Mediji u Italiji i Engleskoj prenose da predsednik Napolija Aurelio de Laurentis ne odustaje od otkupne klauzule vredne 130.000.000 evra, ali i da je Čelsi spremio zanimljivu kombinaciju kako bi spustio cenu.

Naime, engleski klub voljan je da ustupi iskusnog napadača Romelua Lukakua koji bi bio ujedno i zamena za Osimena, ali i talentovanog Ćezarea Kazaedija, jednog od najdarovitijih italijanskih fudbalera svoje generacije koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Lesteru.

Antonio Konte i Romelu Lukaku su sarađivali u Čelsiju i Interu, Belgijanac je upravo pod vođstvom italijanskog stručnjaka igrao možda i najbolji fudbal u karijeri i to će biti adut Čelsija u pregovorima jer svog napadača cene na 40.000.000 evra.

Kazadei bi bio zalog za budućnost, ove godine napunio je 21, a igra na poziciji centralnog vezista koja je ostala upražnjena odlaskom Pjotra Zjelinskog u Inter.

Videćemo ko će popustiti do kraja prelaznog roka koji je tek počeo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke