Čelsi - Kad uložiš 875.000.000 i budeš još gori

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 31.12.2023.
18:45
Izvor: Sportske.net

Godinu dana je prošlo, Čelsi je potrošio 875 miliona.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Gomilanje kvalitetnih igrača nikada se nije isplatilo, nije ni u vremenu kada inflacija nije ovoliko zahvatila fudbal i gde svaki prosečan igrač Premijer lige vredi 50 miliona evra. 

U Čelsiju kao da to ne znaju i pokušavaju da naprave ekipu koja će osvajati trofeje, ali su imali velike promašaje i ne postoji trener koji gomile novih igrača u svakom prelaznom roku može da uklopi u dobar tim koji će biti konkurent za titulu. 

Proces je drugačiji, duži, instant uspeh sa novcem u Premijer ligi je odavno nemoguć, a o tome govori i 875 miliona evra koje je Čelsi potrošio na nova pojačanja u poslednjih godinu dana. 

Posebno je zanimljivo, kako piše "Miror", kada nijedan navijač u anketi nije mogao da nabroji sva pojačanja Čelsija u jednom prelaznom roku. 

Trenutno desetoplasirani Čelsi je u gorem igračkom stanju nego što je bio pre samo godinu dana, podsetimo da su bili osmi na isti datum pre 365 dana...

Izgleda da nije sve u novcu, na fudbalerima Čelsija i stručnom štabu je da dokažu suprotno do kraja sezone, kako ne bismo morali da gledamo nove "investicije" Čelsija na leto. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke