Čelsi postavio prioritete, uskoro pojačanja na dve ključne pozicije?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 23.01.2022.
09:59
Izvor: Sportske.net

Tuhel čeka ishod prelaznog roka.

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Čelsi će ove sezone teško do titule prvaka Engleske, u Ligi šampiona i dalje imaju priliku da odbrane trofej, ali i pored toga u Londonu razmišljaju kako da poboljšaju aktuelni sastav.

Prema pisanju engleskih medija, "plavci" će u toku januara potražiti rešenja na dve pozicije, u pitanju je levi bek i levo krilo.

Povreda Čilvela koji će ga od terena odvojiti više meseci primorala je Čelsi da razmišlja o alternativi za Marka Alonsa, spominju se imena poput Tea Ernandeza, Lajvina Kurzave i Seržina Desta, potonja dvojica mogu igrati i po desnoj strani.

Kada se radi o levom krilnom napadaču, Englezi su spremni da se "kockaju" sa Osmanom Dembeleom za kojeg bi platili i određenu sumu novca za pozajmicu, iako će Francuz na kraju sezone, po svemu sudeći, završiti saradnju sa Barselonom.

Ukoliko to ne uspe, na spisku se nalaze i dvojica Hrvata, Borna Sosa koji može pokriti čitavu levu stranu, ali i iskusni Ivan Perišić kojem na kraju sezone ističe ugovor sa Interom.

Forme Tima Vernera i Romelua Lukakua nisu na zadovoljavajućem nivou, pa se sve glasnije govori o napadaču Lila Džonatanu Dejvidu za kojeg je zainteresovan i Arsenal.

Ipak, napadač nije prioritet u ovom trenutku, Tuhel bi mogao da dobije pojačanje uz levu aut-liniju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke