Čelsi se nameračio - Entoni Tejlor im više nikada neće suditi?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 14.08.2022.
23:42
Izvor: Sportske.net

Hoće li im uspeti?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Navijači Čelsija pokrenuli su onlajn peticiju protiv arbitra Entonija Tejlora kako on više nikada ne bi sudio utakmice njihovog tima.

Čelsi je bio bolji rival u derbiju protiv Totenhema koji će ostati upamćen po čarkama između dvojice trenera Tomasa Tuhela i Antonija Kontea.

Igrao se 68. minut kada je Pjer Emil Hejbjerg izjednačio na 1:1, a akciju je obeležio start Bentankura na sredini terena. Antonio Konte je burno proslavio taj pogodak gestikulirajući ka klupi Čelsija, te mu se Tomas Tuhel uneo u lice bunivši se da je postojao prekršaj kao i zbog provokacije.

Njih dvojica su razdvojeni, a nakon što se utakmica završila 2:2 golom Harija Kejna u šestom minutu nadoknade, trebalo je da usledi pozdrav dvojice stručnjaka. Ruke su bile pružene, ali Tuhel je bio agresivan zadržavši Konteovu ruku tražeći da ga Italijan gleda u oči kada se rukuju, što je ovaj odbio. Ponovo se stvorila gužva i svako ima svoju verziju priče.

Obojica su dobila po crveni karton pa tako preskaču naredne utakimce protiv Vulvsa, odnosno Lidsa.

Navijači Čelsija su povodom toga, ali i drugih detalja na utakmici (potencijalni faul nad Kukureljom pre gola Kejna), bili revoltirani suđenjem Entonija Tejlora koji, kako smatraju, redovno uspeva da ošteti njihov tim. Tako su pokrenuli onlajn peticiju koja bi mu u perspektivi zabranila da deli pravdu na utakmicama Čelsija, a za samo sat vremena sakupljeno je čitavih 10.000 istomišljenika. 

Ukoliko Premijer liga reaguje na potpise navijača Čelsija povoljno po njih, verovatno bi ovo bio prvi slučaj u svetu fudbala ili makar u Engleskoj, da peticija utiče na odluku nekog šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke