Čelsi već 'arhivirao' Kup, na redu je obezbeđivanje titule u PL!

Autor: Janko Glavonjić
sreda 04.03.2015.
19:03
Izvor: Sportske.net

Slavlje posle osvajanja Liga Kupa pobedom nad Totenhemom se završilo, večeras je na 'meniju' Premijer liga!

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Čelsi večeras igra gradski derbi protiv Vest Hema. Totenhem je već 'u arhivi', jedina misao fudbalera Čelsija usmerena je na večerašnji duel i na što skorije obezbeđivanje titule u Premijer ligi.

Bilo bi lepo da se osvoje trofeji i u Ligi šampiona i u domaćem prvenstvu, naravno, ali u Čelsiju priznaju da je glavni fokus na vraćanju titule u London.

Poslednju titulu, svoju četvrtu, klub je osvojio 2010. godine i veruju da je vreme za još jedan trofej.

Fudbaler veznog reda Ramires danas je dao izjavu engleskim medijima u kojoj je istakao da su sve misli igrača usmerene na večerašnji gradski derbi.

"Večeras igramo sa Vest Hemom, koji je odlična ekipa, što i dokazuju ove sezone. Ipak, mi imamo samo jedan cilj, a to je pobeda i približavanje novoj tituli", rekao je Ramires.

Brazilac je rekao da su igrači slavili pobedu nad Totenhemom i dali sebi oduška, ali da je to za njih već sad daleka prošlost.

"Osvojili smo trofej, drago nam je, proslavili smo. Ipak, to je sada prošlost, mi gledamo samo u budućnost i kako da osvojimo još trofeja.

Glavni cilj je trofej Premijer lige, iako smatramo da možemo i do trofeja u Ligi šampiona. Ovaj klub ima najviše ambicije
", istakao je Ramires.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 04.03.2015
20:14

Šansa da City uzme titulu Chelseau je ista kao da United završi u top 4 ove sezone (ispred Liverpoola i Arsenala) - a to znači NEMOGUĆE!! Po meni ako ovako bude igrao do kraja Liverpool lako može prestići Cityja, jer svaku drugu tekmu svjedoci smo kako Pelegrino objašnjaje šta je pošlo krivo i kako se on neće predati do samog kraja. Po meni raspored Chelsea, Liverpool, City, Arsenal, Tottenham/United - svakako je sve jedno tko je 5, a tko 6 mjesto.

avatar
Wednesday, 04.03.2015
20:22

Voleo bi da Siti uzme titulu samo zato sto si toliko siguran,u fudbalu se nikad ne zna da si ti meni ziv i zdrav. :)

avatar
Nikola M.
Wednesday, 04.03.2015
20:27

Vi ste se svi uhvatili toga da Junajted neće završiti u top 4 na kraju sezone, i to ponavljate kao papagaji. Svima je jasno da Junajted ne igra baš najbolji fudbal i da ima dosta težak raspored do kraja, ali to ne mora i ne treba da bude nekakav indikator toga gde će završiti na kraju sezone. Fudbal je to, a u fudbalu je svašta moguće, i neozbiljno je da se tvrdi da Junajted neće završiti u top 4. Možda neće, možda hoće, ništa još nije gotovo. Ima još da se igra. Niko ne zna šta će se dešavati do kraja sezone. Mesto u top 4 nije sigurno ni Arsenalu, ni Liverpulu. Sve je otvoreno.