Čelsijev novi junak Petrović: "Fudbal je ovde drugi sport"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 01.01.2024.
20:00
Izvor: Sportske.net

Interesantno viđenje Premijer lige od strane našeg golmana.

AP Photo/Rui Vieira
AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Srpski golman Đorđe Petrović je jedan od fudbalera koji su interesantni medijima koji prate Čelsi ove sezone, pre svega zbog odličnih partija nakon povrede Sančeza. 

Šta Petrović misli o Premijer ligi?

"Ovo je totalno drugi sport. Dosta je brže, nemate vremena da mislite kada imate loptu u svojim nogama. Drugačije, ali uživam jer je ovo san. Ovde možete da napredujete i svi žele da igraju ovde", rekao je Đorđe Petrović. 

Njegov konkurent za mesto među stativama ove sezone jeste Robert Sančez koji se povredio zbog čega je Petrović konačno dobio ozbiljnu šansu. 

"Gledam samo od utakmice do utakmice, želim da pomognem timu. Odluka nije na meni, već na treneru i to je to. Jedan drugog guramo napred i pravimo dobru hemiju, to je sve što je važno", rekao je Petrović. 

Srpski golman ističe i da konačno ekipa ima dobar ritam posle nešto slabijeg u prethodnom periodu. 

"Dobro je da smo zabeležili dve pobede i konačno pobedu na strani. Moramo da imamo u glavama narednu utakmicu protiv Prestona koja je veoma važna u FA kupu, a onda nam sledi i Liga kup. Imamo težak raspored, ali sada imamo i dobar ritam i idemo dalje", rekao je Petrović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke