Četvorica igrača VBA ukrala taksi!

Autor: Nikola Miloradović
petak 16.02.2018.
21:43
Izvor: Sportske.net

Šokantne vesti stižu iz Engleske.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Prema navodima medija sa ostrva četvorica fudbalera Vest Bromvič Albiona ukrala su taksi tokom posete kluba iz Birmingema Barseloni.

Ekipa sa "Hotornsa" je iskoristila višak vremena da odleti u Kataloniju. Tamo su stigli u utorak, plan je bio da se zadrže nedelju dana, ali su povratak pomerili za petak još kada su neočekivano izbacili Liverpul u četvrtoj rundi FA Kupa.

U pomenutom incidentu učestvovali su kapiten Džoni Evans, Džejk Livermor, Geret Beri i Boaz Majhil.

Navodno je pomenuta četvorka ukrala taksi sa parkinga MekDonalds restorana u Barseloni, a fudbaleri Vest Broma su se obratili i medijima.

"Osetili smo da je jedino ispravno da priznamo da smo bili uključeni u incident koji se dogodio tokom trening kampa ove nedelje, zbog poštovanja prema saigračima, koji bi u suprotnom mogli da se nađu u problemima sa savezom.

Svesni smo svojih postupaka i izvinjavamo se zbog disciplinskog prekršaja, koji predstavlja kršenje standarda profesionalizma, koji se od nas kao predstavnika Vest Bromviča Albiona očekuje.

Iz kluba smo obavešteni da će biti sprovedena kompletna istraga sa njihove strane i mi ćemo u potpunosti sarađivati. U međuvremenu, želimo da uverimo naše navijače da ovaj incident neće uticati na odlučnost i nameru koju imamo da spasimo sezonu
", stoji u zvaničnoj izjavi četvorice fudbalera.

Starteg "Vrećica" Alan Pardju je izjavio da situacija nije idealna i da se oseća "pomalo izneverenim".

VBA u subotu dočekuje Sautemtpon u petoj rundi FA Kupa, videćemo kako će se ova situacija odraziti na igru poslednjeplasirane ekipe Premijer lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 16.02.2018
23:02

Uuu mos mislitiako Gigs sme da izadje iz kuce,ovi su mogli slapat svaki taksi i bez sramote da se jave.