Cirkus sa "Mestalje" se nastavlja, Belingem psovao, isključen i Ridiger: "Sramotno, pljačka veka!"

Autor: Milovan Longinov
nedelja 03.03.2024.
08:23
Izvor: Sportske.net

Skandal koji potresa Španiju...

EPA-EFE/Biel Alino
EPA-EFE/Biel Alino

Povezane vesti

Danima i nedeljama će se pričati o odluci Hila Mansana da Real Madridu poništi gol za pobedu u poslednjoj sekundi.

Real Madrid je stigao zaostatak od 2:0, a u poslednjoj sekundi, kada je Brahim Dijaz uputio centaršut, sudija Mansano je svirao kraj, a isti je završio na glavi Belingema i u mreži. 

No, sudija nije poništio svoju odluku, VAR soba se nije ni pitala ništa, a skandal je nastavljen. Džud Belingem je psovao, pridružio mu se i Antonio Ridiger i obojica su zaradila po crveni karton.

Karlo Anćeloti je takođe stao u odbranu Belingema.

"Džud nije psovao sudiju, rekao je samo "šta je ovo, bio je je++ni gol". Sačekaćemo da vidimo njegov izveštaj, ali to nije za isključenje", rekao je Anćeloti.

Strasti se nisu stišale ni u medijima, madridski As je podsetio da je svima u sećanju i da je upravo Mansano ne toliko davno svirao tri penala za Valensiju protiv Real Madrida. 

Klupska televizija Reala takođe nije štedela kritike ka Mansanu.

"Neobično, nečuveno, sramotno, čista pljačka. Podsetimo da je Mansano svirao tri penala protiv Reala na "Mestalji". Danas su svi videli da je svirao nepostojeći penal, koji je VAR morao da poništi. Izmišlja nova pravila koja niko ne razume", poručili su novinari TV Real Madrida. 

Sada se čekaju izveštaji, Real će se žaliti, ali to neće promeniti rezultat. Takođe, čekaju se i potvrde o suspenziji za Belingema i Ridigera...

Naravno, Real Madrid je takođe izdao saopštenje, prozivao je sudije i čeka reakciju La Lige. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke