Cirkus zvani Barselona - Olmo ne može da igra, precrtani dobija novi ugovor!

Autor: Milovan Longinov
subota 24.08.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Katalonci ne mogu bez haosa...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona nikako ne može da realizuje jedan normalan prelazni rok.

Dani Olmo je stigao kao najveće pojačanje, ali on i dalje nema pravo nastupa. Naime, zbog problema sa finansijskim fer-plejom, Barselona još uvek nema mogućnost da ga registruje za nastupe u La Ligi. 

Zamislite koliko je zapravo potrebno da se Barselona oslobodi novca i koliko dugo je ovaj problem i dalje prisutan, kada ni odlazak Ilkaja Gundogana koji je imao 20 miliona evra bruto platu, te Vitora Rokea na pozajmicu u Betis i prodaju Mikaela Fajea u Ren nisu bili dovoljni za njegovu registraciju. 

I kako su onda u Barseloni mislili da dovedu Nika Vilijamsa ili Rafaela Leaa? Naravno da su to bile samo "dimne bombe" koje su imale cilj da prikriju nesposobnost sportskog direktora Deka. 

Da sve bude još smešnije, Klemen Lengle koji godinama zakopava Barsu svojim ogromnim ugovorom, dobiće produžetak saradnje!

Razlog tome je što mu je Barsa ponudila da zaradi sav novac koji mu sleduje u ugovoru do 2026. godine, ali da potpiše novi do 2027. kako bi oslobodio prostor za nove igrače. 

Nakon potpisa ovog ugovora, Lengle će preći u Atletiko Madrid, koji će pokriti veći deo njegove plate. Ipak, Atletiko takođe mora da se oslobodi nekih igrača pre nego što ozvaniči pozajmicu, što znači da su male šanse i da Barsa registruje Olma do večerašnje utakmice sa Atletik Bilbaom. 

Sve ove zavrzlame najbolje dokazuju da je Barselona i četvrto leto u nizu u totalnom haosu i da će eventualno do kraja ovog roka uspeti da dovede još samo Federika Kjezu, koji je spreman na minimalnu platu upravo zbog činjenice da je to jedini način da ga Barsa registruje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke