Cirkuska scena u crnogorskoj ligi koja ima novog lidera

Autor: Mladen Heleta
sreda 28.02.2024.
20:14
Izvor: Sportske.net

Pa šta je ovo?

FK Budućnost
FK Budućnost

Povezane vesti

Danas je odigrano 22. kolo Prve crnogorske fudbalske lige, posle kog jedan od najslabijih šampionata u Evropi ima novog lidera.

Dečić iz Tuzi je je kao gost pobedio podgoričku Mladost sa 3:0 i preuzeo prvo mesto od šampiona Budućnosti, koja je poražena na svom terenu od Jezera sa 1:0.

Ipak, nije nas ova smena na vrhu tabele privukla da pišemo o ovom prvenstvu, već jedna nesvakidašnja situacija na utakmici između Mladosti i Dečića.

Prvo poluvreme ove utakmice nije donelo mnogo uzbuđenja za oko 500 okupljenih navijača, sve do same završnice. A ono što se dogodilo u nadoknadi vremena teško je rečima opisati, pa je najbolje da sami pogledate i uverite se.

Ali, mi ćemo ipak probati i rečima da vam dočaramo.

Igrač Dečića Bojan Matić uputio je mlak šut ka golu domaćina, a defanzivac Mladosti Zvonko Ceklić se prosto sklonio i dozvolio rivalu da dođe do prednosti. Makar se tako čini svima koji su pogledali ovaj pogodak.

Ceklić je nakon tog poteza zamenjen pred start drugog poluvremena, a u nastavku meča je puno kvalitetniji Dečić upisao siguran trijumf i ovaj tim će do kraja sezone biti ravnopravan takmac Budućnosti u šampionskoj trci.

U prilogu dole možete pogledati ovaj gol, zbog kog bi ljudi koji vode crnogorski fudbal morali da stave prst na čelo.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke