"Čistka" kompletirana, Granovskaja napušta "Bridž"!

Autor: Stefan Matić
utorak 21.06.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Novi vlasnik preuzima sve na sebe.

Povezane vesti

Roman Abramovič je i zvanično prodao Čelsi krajem maja ove godine. 

Rus je tako završio svoju skoro 20 godina dugu epohu u klubu iz Londona, novi vlasnik kluba je Ted Boli. Američki vlasnik je najavio velika ulaganja u klub, ali će to raditi bez dosadašnjeg sportskog direktora kluba. 

Marina Granovskaja i definitivno napušta klub. 

Ranije je spominjano da će Granovskaja otići krajem avgusta posle završenog letnjeg prelaznog roka, ali to neće biti slučaj. Uskoro se očekuje i ozvaničenje raskida saradnje od strane kluba a ubuduće će sam Boli voditi pregovore oko dolaska/odlaska igrača. 

Podsetimo i sam Tuhel je "navijao" za ostanak Granovskaje, ali želje Nemca neće biti uslišene. Granovskaja je u klubu maltene od samog početka Abramovičeve ere. Učestvovala je u pregovorima oko kupovine kluba 2003. godine, da bi se deset godina kasnije i pridružila bordu direktora kluba. 

Bila je Abramovičeva desna ruka, vodila je računa oko ugovora igrača, ali i dovodila pojačanja ženskom timu Čelsija. U prethodnim godinama vodila je transfer-politiku kluba, dovela je igrače poput Zijeha, Vernera, Čilvela, Mendija, Haverca, ali i Lukakua koji je, ispostaviće se, bio potpuni promašaj. 

Ostaje da se vidi kako Amerikanac pregovora, "plavci" žele povratak u vrh i smanjivanje razlike u odnosu na Liverpul i Mančester Siti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke