"Čolo" iskreno - Hoće li gledati večeras Real?

Autor: Stefan Matić
nedelja 09.05.2021.
11:45
Izvor: Sportske.net

Argentinac svestan propuštene prilike.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Sinoć smo imali toliko čekani derbi na "Nou Kampu". 

Barsa je dočekala lidera prvenstva Atletiko Madrid, ali su golovi izostali. Kako se kaže, dvojac je odigrao za Real Madrid. Zidanov tim ima sada sve u svojim šakama.

Ukoliko "los blankosi" pobede četiri preostale utakmice odbraniće titulu šampiona Primere. Večeras imaju verovatno i najteži izazov do kraja trke, sudar sa Seviljom bi mogao mnogo toga da pojasni. 

"Bila je ovo fantastična sezona. Imamo četiri tima koji ciljaju na najviši plasman. Došli smo u Barselona da odigramo timsku igru i prošlo je kako smo očekivali. Izdržali smo napadali, ponovo osvajali lopte. Imali smo odlično prvo poluvreme sa ujednačenijim drugim delom igre. Imali su odličan pokušaj glavom na kraju, mi smo propustili Karaskovu priliku"

"Jedina stvar koju sam tražio od svojih igrača jeste da budu svoji i igraju svoju igru. To su i učinili, srećan sam što se možemo takmičiti svake godine. Neću gledati Real Madrid - Sevilju. Ne gledam utakmice, ne uživam i preferiram da ih ne gledam. Neće se ništa promeniti ukoliko ih gledam, biću na večeri sa porodicom i prpremamo se za ponedeljak", izjavio je Simeone. 

Videćemo da li Lopetegi večeras može zadržati svoj nekadašnji tim i time da još jednu šansu Barseloni i Atletiku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke