Copy Fernando Santoš, paste trener Brage - još samo da prođe kao Portugal protiv Srbije!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.11.2021.
11:51
Izvor: Sportske.net

Trener Brage ubeđen u pobedu svog tima protiv Crvene zvezde.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Karlos Karvaljal, trener Brage, ubeđen je da će njegov tim u poslednjem kolu obezbediti plasman u narednu rundu Lige Evrope i to kao prvoplasirani tim.

"I dalje sve držimo u svojim rukama. Treba da pobedimo Crvenu zvezdu i da osvojimo prvo mesto. Sa utakmicom na svom terenu i pred našim navijačima imamo sve šanse da prođemo dalje i da se dokopamo prvog mesta. Ne vredi gledati u prošlost, jer sve zavisi od nas. Uradićemo sve što je u našoj moći", rekao je trener Brage Karvaljal.  

Donekle podseća i na izjavu Fernanda Santoša pred utakmicu Portugala i Srbije.

Danski Mitjiland je slavio protiv Brage u petom kolu i sada je situacija veoma komplikovana. Danci su stigli do pobede u poslednjim minutima utakmice golom iz penala.

"To je fudbal. Greške se dešavaju. Galeno je dao sjajan gol ali onda smo napravili defanzivnu grešku. Nisam još pogledao snimak, ne znam da li je penal ali hajde da verujemo sudijama i VAR tehnologiji. Suočili smo se sa teškim rivalom jer je Midtjiland jako dobro ušao u meč. Postigli su gol u prvom minutu, ali smo uspeli da uspostavimo balans do poluvremena i da izjednačimo. U drugom poluvremenu nisam bio zadovoljan igrom, ali smo onda promenili pristup, zaigrali rizičnije i stigli do 2:2. Nažalost napravili smo grešku koja nas je koštala poraza", rekao je Karvaljal.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke