CR7 i družina stižu na "bauštel" (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.06.2014.
23:03
Izvor: Sportske.net

"Arena Amazonija" ugostiće večeras reprezentacije Portugala i Sjedinjenih Američkih Država u okviru poslednjeg susreta drugog kola takmičenja po grupama. Slike sa stadiona u Manausu svedoče da CR7 i "Ameri" stižu na "bauštel".

Povezane vesti

Još pre početka Svetskog prvenstva u fudbalu postalo je jasno da organizator Mundijala gubi trku sa vremenom te da mnogi infrastrukturni poduhvati u gradovima domaćinima neće biti okončani.

Ono što vam se plasira na TV-u samo je pokušaj Svetske fudbalske federacije da se prikrije kakvo je zapravo stanje u Brazilu ali u dobu visoke tehnologije i interneta sve je više snimaka i fotografija koji govore o fijasku koji je doživeo organizator Mundijala.

Kada se podvuče crta, govoreći samo o stadionima, jasno je da je "Arena Amazonija" u Manausu prva na listi kada su negativni komentari u pitanju.

Teren je pred duel Engleza i Italijama morao da bude farban kako bi se kamuflirali delovi gde je trava uvenula, a uoči večerašnjeg susreta Portugala i Amerike u srcu Amazonije stižu još frapantnije fotografije.

Unutrašnjost stadiona u Manausu više liči na gradilište na kojem bi fudbalski navijači mogli ozbiljno da budu povređeni.

Ako se uzme u obzir da je u "Arenu Amazonija" uloženo 290 miliona dolara a građevinski poduhvati su daleko od gotovih, iako će na tom stadionu biti odigran još samo jedan meč posle večerašnjeg, jasno je zašto narod u Brazilu smatra da je u organizaciji Mundijala došlo do velikih pronevera novca na štetu stanovništva.

Stadion Amazonija

Stadion Amazonija

Stadion Amazonija

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.