Crna Gora predstavila novog selektora!

Autor: Darko Mitrović
petak 15.01.2021.
00:11
Izvor: Sportske.net, Vijesti.me

Srbija još čeka svog...

Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

Ono što je postalo izvesno još pre par nedelja, kada je okončana saradnja sa dosadašnjim selektorom Farukom Hadžibegićem, u četvrtak je i ozvaničeno - Miodrag Radulović je novi selektor reprezentacije Crne Gore.

On je u četvrtak i zvanično predstavljen javnosti, a na ovaj način se Radulović na velika vrata posle osam godina vraća u crnogorski fudbal.

''Ponovo sam u svojoj kući. Hvala čelnicima FSCG na poverenju, ovo je kruna mog dosadašnjeg rada, priznanje na koje ću biti ponosan do kraja života. Ponosan sam, a imam obavezu i da vratim nešto Fudbalskom savezu.

Odavde sam krenuo, to pamtim, rad u FSCG mi je otvorio vrata u kasnijoj karijeri. Obaveza mi je da znanje i iskustvo unesem u naš nacionalni tim i da radim u interesu našeg fudbala.

Ne potcenjujem igranje u Ligi nacija, ali nas sad očekuje top nivo. Znamo kako smo završili poslednje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, želimo i moramo da napravimo iskorak'', objasnio je Radulović.

Crna Gora će u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo igrati u grupi sa Holandijom, Norveškom, Turskom, Letonijom i Gibraltarom.

''Ja sam fokusiran na naše igrače pre svega, najvažnije je da oni nađu sredinu u kojoj će imati minutažu. Mi imamo tri utakmice u sedam dana, prvi put je takav sistem takmičenja, i zato nam je potreban još širi izbor igrača. Moramo da imamo i plan A, i plan B, a sada zbog kovida i plan C. Nadam se da će igrači biti spremni, a imam viziju kako ćemo da izgledamo. Nadam se da će biti zdravi, a želja, volja i emocija nikada nisu bili sporni'', dodao je Radulović, a prenose ''Vijesti''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke