Crne slutnje se obistinile, Siti bez "pola odbrane" na Real

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 25.04.2022.
18:30
Izvor: Sportske.net

Prva postava se ipak naslućuje.

EPA-EFE/Andrew Yates
EPA-EFE/Andrew Yates

Povezane vesti

Bojazan menadžera Mančester sitija Pepa Gvardiole da će u prvi duel polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida ostati nekolicine standardnih igrača ispostavila se kao tačna pošto su današnji trening propustili Kajl Voker i Džons Stouns i sasvim je izvesno neće biti na terenu u utorak uveče.

Prema informacijama iz redova engleskog šampiona, engleski tandem defanzivaca nije radio sa timom i najverovatnije će uz sigurno odsutnog Žoaa Kansela biti van konkurencije za važan okršaj na "Etihadu".

Siti je za vikend deklasirao Votfrod u prvenstvu i približio se odbrani titule, a Gvardiola je za ovu priliku na mestu štopera upario Rubena Dijasa i Emerika Laportu, što je tandem koji će verovatno početi protiv Reala.

Na mestu levog beka trebalo bi očekivati Zinčenka, dok je pravo pitanje ko bi mogao na teren umesto Kansela i po svemu sudeći to će biti Natan Ake, najpolivaletniji igrač "Građana" u odbrani.

Na sredini terena će gotovo sigurno igrati Rodri, Barnardo Silva, Ilkaj Gundogan, Kevin de Brujne, dok je napad rezervisan za Fila Fodena i Gabrijela Žezusa.

Meč počinje u utorak od 21 sat, dok dan kasnije Liverpul dočekuje Viljareal u drugom polufinalnom paru Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke