Crnogorski ultrasi ne žele Ivanića: "Izdajnik jednom, izdajnik vazda!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 14.02.2024.
13:30
Izvor: Sportske.net

Glavobolja za Roberta Prosinečkog.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić nije deo reprezentacije Crne Gore od leta 2019. godine.

Tada su on i bivši saigrač iz Zvezde Filip Stojković, zajedno sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem odbili da igraju prijateljsku utakmicu protiv tzv. Kosova, a Fudbalski savez Crne Gore ih izbacio iz reprezentacije.

Ivanić više nije pozivan među "sokolove", ali je novi selektor Crnogoraca Robert Prosinečki izrazio želju da se jedan od najboljih igrača šampiona Srbije vratio u nacionalni tim.

Odmah su na ovo reagovali crnogorski ultrasi, tačnije navijačka grupa "Ultra Crna Gora" koja se oglasila na "Instagramu".

"Povodom glasina koje su se danas pojavile u pojedinim medijima nakon izjave selektora Prosinečkog oko eventualnog povratka Ivanića u našu reprezentaciju dužnost nam je da javno iskažemo svoj stav. Do sada se nijednom selektoru nismo mešali u odluke, sadašnji izabranik ima našu podršku, ali za izdajnike našeg dresa povratka u reprezentaciju nema! Svako odgovara za svoje odluke a naš stav je jasan – izdajnik jednom - izdajnik uvek"piše u njihovoj oštroj poruci.


Ostaje da se vidi da li će se Prosinečki obazirati na ovakve poruke ili ipak pokušati da Ivanića vrati u reprezentaciju, jer njegov kvalitet nije upitan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke