"Crnogorski Zidan", kako je u Juventusu?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 25.07.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Sve se glasnije govori da će Vasilije Adžić dobiti značajnu minutažu u Juventusu Tijaga Mote.

Juventus
Juventus

Povezane vesti

Transfer Vasilija Adžića (18) iz podgoričke Budućnosti u Juventus vredan potencijalno 5.000.000 evra privukao je veliku pažnju regionalne, ali i italijanske javnosti pošto se našao na pripremama prvog tima kod novog trenera Tijaga Mote.

Sa Apenina stižu sve glasnije najave da bi Adžić mogao da dobije ozbiljnu priliku već u prvoj sezoni u Italiji, a dao je i zanimljiv intervju za klupski sajt Juventusa.

"Neverovatan je osećaj biti deo Juventusa, najvećeg italijanskog kluba i jednog od najvećih na svetu. Pohvale Tijaga Mote mi mnogo znače jer je on legenda. Dolazim iz male zemlje i zato mi takve reči prijaju od strane nekada velikog fudbalera.

Moj idol je Leo Mesi, a od fudbalera Juventusa Zinedin Zidan. Neverovatan je. Cilj ove sezone je da sazrim i da napredujem svakoga dana. Želim da se zahvalim navijačima na njihovoj dobrodošlici, daću sve od sebe da vratim ukazano poverenje", rekao je Adžić, koji je potom istakao da nije imao dilemu kada je stigao poziv Juventusa.

"Lako sam izabrao Juventus jer se radi o jednom od najvećih klubova na svetu. Kako bih opisao sebe? Nije to za mene, ja sam Adžić. Nisam još uvek pričao sa Mirkom Vučinićem, ali hoću kada se vratim u Crnu Goru, sigurno.

Omiljena pozicija? Igram šta god trener želi, volim da budem ofanzivni vezista, ali mogu da igram i kao centralni vezista", istakao je 18-godišnji Vasilije Adžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke