"Crveni đavoli" i "Crvena furija" spremni kao zapete puške za EURO!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.06.2024.
23:30
Izvor: Sportske.net

Dobre partije Belgije i Španije.

EPA-EFE/Cati Cladera
EPA-EFE/Cati Cladera

Povezane vesti

Možda su Španci tek peti favoriti za osvajanje Evropskog prvenstva, ali se čini da imaju kvalitet i za sam trofej jer se radi o izuzetno mladoj, poletnoj i pre svega, kvalitetnoj ekipi. 

U sjajnom raspoloženju će "Furija" dočekati prvenstvo Evrope jer je večeras savladala Severnu Irsku na svom terenu rezultatom 5:1 (4:1). 

Bilo je prilično rutinski, iako su gubili sa 0:1, veoma brzo su stigli do izjednačenja i do kraja poluvremena su napunili mrežu Pikok-Farela. 

Gosti su u prednost stigli preko Balarda u 2. minutu utakmice, da bi potom usledila kanonada, Pedri, Morata, ponovo Pedri i Ruiz su bili strelci za ekipu koju sa klupe predvodi Luis de la Fuente. 

Rezervista Ojarzabal je samo dokrajčio ekipu Severne Irske u nastavku utakmice.

Pobedila je i reprezentacija Belgije koja je igrala komšijski meč protiv Luksemburga. I mučili su se "Crveni đavoli" u prvom poluvremenu sve do samog finiša kada je dosuđen penal, a Lukaku je bio taj koji ga je iskoristio. Igrao se 42. minut. 

U nastavku Lukaku postiže još jedan gol u 57. minutu za 2:0, da bi konačnih 3:0 bilo delo Trosara u 81. minutu utakmice. 

Gledali smo apsolutnu dominaciju Belgijanaca u nastavku, čini se da su i oni spremni kao zapete puške za EURO. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke