CSKA ne posustaje, Saša Ilić zadovoljan: ''Ovako se osvajaju titule''

Autor: Darko Mitrović
subota 18.03.2023.
21:58
Izvor: Sportske.net

I dok Partizan prolazi kroz veoma težak period, njegov legendarni kapiten grabi ka prvoj tituli u trenerskoj karijeri.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U Bugarskoj se ovog vikenda igraju utakmice 24. kola nacionalnog šampionata, a sve tri vodeće ekipe ostvarile su nove pobede.

CSKA iz Sofije je danas na svom terenu savladao poslednjeplasiranu ekipu Spartaka iz Varne sa 1:0, a gol odluke je postigao Maurisio u 14. minutu meča.

Ovom pobedom je ekipa koju sa klupe vodi Saša Ilić stigla do 60 osvojenih bodova na prvom mestu na tabeli, ispred Ludogoreca koji ima 56 i CSKA 1948 sa 48 bodova. Ludogorec je ranije danas kao gost savladao ekipu Hebara sa 3:1, a istim rezultatom je CSKA 1948 savladao Beroe, takođe u gostima.

''Postigli smo gol na vreme, propustili određene šanse i zbog stanja u kome se nalazimo, a trenutno smo prvi, poslednjih petnaestak minuta bila je muška borba da sačuvamo rezultat.

Ali, najvažnije je da smo uzeli tri boda. Sada sledi pauza, nadam se da će se igrači odmoriti, da ćemo se spremiti da nastavimo u ovom ritmu. Dolazi najtežih dva meseca koji će odlučivati o svemu.

Nikad ne hvalim pojedinačno igrače, ali mali Šopov je odigrao izuzetno dobru utakmicu.

Ovako se osvajaju titule, teško, ali slatko. Moramo da dižemo kontinuitet kvalitetne igre na veću minutažu'', rekao je Saša Ilić posle meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke